dilluns, de setembre 11, 2006

 

La CUP carrega contra el tripartit de Mataró en el parlament de l'ofrena floral de l'11 de setembre

L'11 de setembre al matí, els i les representants de la CUP de Mataró han acudit a l'acte de l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova de la ciutat. Després de les intervencions d'entitats servils i clientelars del govern municipal, la CUP ha fet la seva ofrena i ha realitzat una sonada intervenció. A continuació us reproduïm el text llegit per un representant de la CUP:

Parlament de l’Onze de Setembre
de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Mataró

Bon dia a tothom!

La CUP, l’esquerra independentista a Mataró, no hem vingut aquí a celebrar res. Som aquí per honorar i retre homenatge als patriotes catalans, als defensors de la terra i per commemorar que l’11 de setembre de 1714 el nostre poble fou ocupat militarment i que des d’aleshores, els catalans i les catalanes hem lluitat per recuperar la sobirania nacional que ens van robar.

L’11 de setembre és una diada de lluita, de reafirmació nacional, perquè els catalans i les catalanes no som espanyols.

Sentim vergonya d’aquells partits polítics i sindicats que avui porten flors, però que fa uns mesos van decidir enterrar els Països Catalans en l’Espanya de les Autonomies. Amb els estatuts d’autonomia, els catalans i les catalanes seguim sense tenir la clau de casa, seguim sense els nostres euros. Ni diners, ni sobirania.

Sense sobirania seguim sent una regió d’Espanya.
Sense recursos, el benestar i la cohesió social estarà a mans de la caritat dels governs de Madrid.

Sentim ràbia davant del tripartit de Mataró, que s’ha pensat que Mataró és Marbella, que practica la censura amb les sancions econòmiques de l’ordenança cívica imposades als col·lectius crítics amb la seva gestió. Que externalitza i privatitza els serveis municipals i que finança l’Ajuntament amb l’especulació urbanística.

PSC-ERC-ICV s’han limitat a posar pedaços, però, què passa amb els serveis, què passa amb la mobilitat i la inceneradora, on són els centres cívics, on són les escoles, quin futur econòmic?

En definitiva, no volem viure en una ciutat suburbial ni en una regió amorfa. Si seguim lligats a Espanya, hipotecarem el territori, el benestar social i la nostra identitat lingüística i cultural.

Per tant, el futur de Mataró i dels Països Catalans passa per l’autocentrament i per avançar cap a la Independència.

Perquè som una Nació i tenim el dret a decidir: la lluita continua!

Visca la Terra!

Comments:
gràcies per penjar el text integre del parlament d'ahir. Els mataronins que no vam poder assistir-hi (estavem al Fossar), segur que haguessim gaudit veient les reaccions de sociates i companyia.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?