dimecres, de setembre 13, 2006

 

Hackiluro: "experimenta la llibertat!"

Els dies 13, 14 i 15 d'octubre del 2006 s'organitzarà el Hackiluro, al CSOA La Fibra de Mataró, amb lema: Experimenta la Llibertat !

S'anomena Hackmeeting. El hackmeeting és una trobada lliure i autogestionada que gira entorn de les noves tecnologies, les seves implicacions socials, la lliure circulació de sabers i tècniques, la privadesa, la creació col·lectiva, el conflicte telemàtic i molt més. Aquest esdeveniment es caracteritza a més per no fer distinció entre organitzadors i assistents.

Els
hackmeetings són esdeveniments autorganitzats/desorganitzats on socialitzar el coneixement i intercanviar experiències de tot tipus. NO són una party; NO hi ha organitzadors ni convidats, està obert a qui hi vulgui participar, és dinàmic per definició. Cada lloc en el qual es celebra ho fa únic i hi ha moltes maneres de viure'l i de concebre'l.

Es componen de conferències, tallers, taules rodones i altres activitats; tot això des de la base de la filosofia de el
programari lliure i la lliure circulació del coneixement. També la defensa dels ciberdrets, la creativitat o la implicació de la tecnologia en els moviments socials, tenen un lloc rellevant en aquest tipus de reunions.

El motor per a la coordinació, discussió i organització del Hackmeeting consta de: aquest
wiki, el qual es va editant sobre la marxa; una llista de correu i un canal de (#hackmeeting) IRC (xat) en el servidor irc.freenode.org.


El hackmeeting s'està realitzant des de l'any 2000. S'han celebrat edicions anuals a Barcelona, Leioa(Bilbao), Madrid, Iruña, Sevilla i Es Mercadal(Menorca).

Aquest cop toca a Mataró i l'anomenarem Hackiluro. Per això tenim una gran feinada per fer entre tots.

Us donem un llistat de les diferents feines que ens calen fer en aquests moments per poder tirar endavant aquesta trobada-congrés-reunió-tallers:

1. Ens falten taules i cadires. Si en trobes, en tens, o saps d'on treure'n, ja ho saps.
2. Ens cal gent per posar a punt el CSOA: Netejar, instal·lació elèctrica, instal·lació d'aigua, ... Anirem fent jornades de curro per poder-ho anar fent.
3. Ens calen dipòsits d'aigua grans. Per poder acumular l'aigua de la pluja. Si saps on trobar-ne ...
4. Cal fer una instal·lació de xarxa d'ordinadors, tant per cable com per sensefils. També les jornades de curro.
5. Ens cal gent per què treballi a la barra i a la cuina durant els dies que duri el hackmeeting.
6. Estàs convidat a participar fent una xerrada en el hackmeeting, per fer-la cal que segueixis aquest
guió.
7. Ens falta la teva participació en aquest projecte perquè no només aprenguis a hackejar el teu ordinador, si no perquè hackegis la teva propia ment.

Per tot això, convoquem a tot interessat a l'assemblea que es farà al CSOA la Fibra el diumenge 17 de setembre a dos quarts de sis de la tarda (17:30). Organitzarem dies de curro, feines, ...

Reenvia aquesta informació a tanta gent com sàpigues!

Vinga,

Salut i desobediència!

CSOA La Fibra

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?