dimarts, de juny 20, 2006

 

[Xerrada i debat]: Escoles bressol, menjadors escolars i casals d'estiu


La CUP de Mataró organitza una xerrada i debat sobre les escoles bressol, els menjadors escolars i els casals d'estiu, per entendre què està passant a la ciutat i per reclamar solucions que garanteixin uns serveis d'educació i lleure públics, de qualitat i a l'abast de tothom.

La xerrada es farà dijous 29 de juny a les 8 del vespre al Casal Fèlix Cucurull (c. Amàlia, 16, baix - Mataró) i comptarà amb la participació de José Luís Mataix(USTEC-STEs), Joan Josep Morales (responsable de lleure de la UGT de Catalunya, AVALOT) i David Soriano (Espai Jove I-CSC).

La CUP organitza aquesta xerrada-debat amb persones vinculades al món de l'educació infantil i del lleure, per tal de diagnosticar i posar de manifest les greus mancances existents a Mataró. Segons expliquen, s'observa amb preocupació el fet que 400 infants hagin quedat exclosos de l’oferta pública d’escola bressol. També hi ha preocupació per la mercantilització i la privatització de l’educació i del lleure. La xerrada vol servir per donar veu als educadors de l'IME, als monitors i a les entitats de lleure, perquè exposin les seves queixes i condicions laborals, que també repercuteixen en la qualitat del servei i, en definitiva, en el model de ciutat.


Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?