dissabte, de juny 10, 2006

 

La campanya pel NO s'extén per la comarca

Divendres 9 de juny, diverses entitats de Vilassar de Mar, van convocar un acte coorganitzat per la Plataforma pel Dret de Decidir i la Campanya Diguem NO. L'acte es va fer al Museu Monjo amb la participació d'unes 40 persones que van escoltar les intervencions de de Ferran Piñeiro (Plataforma pel Dret de Decidir), Juli Cuéllar (Campanya Diguem NO) i Uriel Bertran (parlamentari d'ERC).

Dimarts 13, ERC realitzarà el seu míting central a la comarca amb la presència de Carod-Rovira a Mataró. Paral·lelament, el mateix dia, la Campanya Diguem NO participarà en una xerrada organitzada pel Moviment Arenyenc per l'Autodeterminació (MAPA) a les 19.30 h.- a la plaça de l'Església d'Arenys de Munt, amb la intervenció d'una persona de la Plataforma pel Dret de Decidir, d'Aleix Cardona (regidor independent a Prats de Lluçanès) i de Juli Cuéllar.

D'altra banda, cal destacar la vergonyosa presència de l'ex-ministre del PP, Ángel Acebes, que dimarts 13 de juny al vespre, farà un acte a l'Escola Universitària de Mataró. Estarem alerta i informarem si s'organitza cap convocatòria antifexista.

Dins les aportacions de rigor que estan decantant la balança a favor d'un NO massiu, sobiranista i d'esquerres, cal destacar la creació d'Economistes pel NO, que ha denunciat que amb l'Estatut es perpetuarà l'espoli fiscal, no es garanteix més inversió de l'Estat i que es renuncia a moltes competències econòmiques, vitals pel futur de l'economia catalana i pel nostre benestar col·lectiu.


Finalment, un company de Pineda de Mar ens fa arribar un divertidíssim enllaç al blog de l'Estafatut, en què es recull el vídeo del programa Polònia de TV3, que es va posicionar clarament a favor de votar NO a l'estatut el 18 de juny.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?