dijous, de juny 15, 2006

 

Crida unitària pel no



Les plataformes contràries a l'estatut demanen que el 19 de juny comenci una nova etapa
Totes les plataformes contràries a l’estatut que se sotmetrà a referèndum diumenge han fet avui una crida conjunta a votar no. Les plataformes
Pel Dret de Decidir, Diguem No, Arquitectes pel No, Sindicalistes pel No, No en el Nostre Nom, Economistes pel No i Antifranquistes pel No han dit que únicament estarien satisfetes, si el no superava el 50% dels vots, i han convocat a l’acte central pel no que es farà demà a Barcelona.

En un acte avui al migdia, els portaveus d'aquestes plataformes han fet una penúltima crida a votar no, acompanyats de personalitats com l'ex-president del Parlament, Heribert Barrera, l'actriu Montserrat Carulla i l'historiador Oriol Junqueras. Tots han dit que el nou estatut no garantia el dret de l'autodeterminació, ni un bon finançament, ni la unitat del país.

L'acte central de la campanya pel No d'aquestes plataformes es farà demà, entre les dotze del migdia i les nou del vespre, al passeig de Lluís Companys de Barcelona, sota el lema 'Construïm la senyera, construïm la nació'. Allà es farà una gran bandera amb trenta mil clavells. Ara, el moment culminant començarà a les set del vespre, quan hi passaran un centenar de personalitats a dipositar-hi el clavell i es faran els discursos de rigor. L’acte s’acabarà amb ‘Els Segadors’.
Notícia a Vilaweb

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?