dimecres, d’abril 26, 2006

 

Neix la Campanya Diguem NO

Dimarts 25 d’abril, diverses persones a títol individual i membres d'organitzacions polítiques i sindicals, entitats culturals i col·lectius socials, han decidit constituir la Campanya Diguem NO amb l’objectiu de demanar el vot pel NO al referèndum de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

La Campanya Diguem NO neix per aglutinar el màxim de sensibilitats al voltant del rebuig de la proposta de nou text estatutari i impedir que s’aprovi. El eixos que uneixen les persones i els col·lectius i que, conseqüentment, articularan el discurs de la Campanya Diguem NO són els següents: Autodeterminació; Som una nació; Països Catalans i Drets socials.

La Campanya Diguem NO compta amb el suport de la Plataforma pel Dret de Decidir, que va acordar posicionar-se i fer campanya activa contra el sí i assumir les diferents opcions de vot que expressen aquest rebuig.

La Campanya Diguem NO anuncia que dijous 4 de maig realitzarà una roda de premsa pública per donar a conèixer les activitats que es duran a terme i els suports personals i col·lectius amb què compta.

Finalment, la Campanya Diguem NO fa una crida a la participació i a la implicació de totes les persones i entitats col·lectives i, especialment, a la creació de comitès de suport oberts que defensin el NO arreu del territori.

Bloc informatiu Diguem NO

Adhesions i col·laboracions: diguemno@atzavara.net / noestatut@gmail.com

Comments:
Jo prefereixo votar nul i escriure a la papereta "les coses amargues no me les empasso", i tira.
 
Mireia, no anul·lis el teu vot, digues no i contesta'ls votant un NO com una casa de pagès!

Amb l'Estatut, igual que amb la Constitució europea, cal tronar a dir NO altre cop.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?