dilluns, d’abril 24, 2006

 

Crida a la solidaritat amb el CSOA La Drogueria de Mataró

La CGT del Maresme ha decidit donar suport al col•lectiu CSOA La Drogueria davant l'ordre de desallotjament dictada des de l'Ajuntament de Mataró. Dita determinació s'ha pres pels següents motius:

L'espai va ser ocupat després de 14 anys d'abandonament per part de l'Ajuntament i, d'ençà s'ha treballat amb il•lusió i esforç per part d'aquest col•lectiu de joves per disposar d'un lloc on desenvolupar els seus projectes. Ara, aquest espai és objectiu de l'especulació urbanística, la qual cosa no deixa lloc a dubtes, ja que ha estat tot aquest temps tancat sense aprofitar-ho per cap ús; i el primer pas és fer fora com sigui a aquest col•lectiu de joves.

La forma utilitzada és tractar davant el jutjat a aquests joves com a llogaters, sense existir cap contracte de lloguer i, denunciant-los per impagament. El veredicte, com les tantes altes vegades que ha precedit amb casos similars, ja ens és ben conegut; com també la forma de fer fora del local als ocupants utilitzant les forces de seguretat que paguem de les nostres butxaques, però que veritablement estan al seu servei fent tasques repressives en contra de qui deurien protegir.

Queda clar també que la justícia i la democràcia de la que tant s'omplen la boca els que diuen que son la representativitat del poble, la utilitzen segons els hi convé pels seus fins.

Deixen ben clar quins son els objectius de l'Ajuntament quan no fa gaire temps la CUP de Mataró va denunciar el cobrament per part de la regidoria de joventut per utilitzar les instal•lacions de Can Palauet, però, per altra banda, ha cedit Can Boada a una associació privada com es el Gremi de Promotors de la Construcció del Maresme. És evident per qui governen aquests partits "catalanistes i d'esquerres" quines son les seves prioritats.

Amb tot això fem una crida a la solidaritat amb el CSOA la Drogueria i assistim totes i tots a la manifestació convocada pel dia 6 de maig a les 17.30h a la plaça Gran de Mataró.

CGT Maresme.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?