dijous, de març 23, 2006

 

Solidaritat amb en Franki > reunió al CSOA la Drogueria per coordinar una resposta popular a la comarca

Avui, dijous 23 de març, a les 21:00 h.-, al CSOA la Drogueria de Mataró, s'ha convocat una reunió per parlar de les accions de suport a en Franki de Terrassa. És una reunió on hi estan convocats tots els col·lectius de la comarca, feu corre la notícia i mireu d'assistir-hi.

La repressió no s'atura, nosaltres tampoc!!

Denegat l'indult a Franki de Terrassa
En Franki, un jove de Terrassa, es troba pendent d'entrar a presó en els propers dies després que avui s'hagi denegat l'indult que es va proposar.

Recordem que aquest cas prové del conegut judici de "la bandera" en la que es va condemnar a en Franki a més de dos anys de presó per presumpta participació en una cercavila, que pretenia treure la bandera espanyola de l'Ajuntament de Terrassa. Malgrat durant el judici no es pogués ni tan sols provar la seva participació en aquesta cercavila i malgrat els testimonis policials es contradissin, el jutge Rovira del Canto va condemnar al jove. Considerem que aquesta situació és un punt més -determinant- en la persecució política a un veí actiu de la ciutat terrassenca.

Els propers dies farem saber noves informacions respecte les mobilitzacions i accions en suport a en Franki. De moment fem una crida a tota l'esquerra independentista i a la societat catalana a mobilitizar-se i a restar atentes a les properes notícies

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?