dissabte, de març 18, 2006

 

Dissabte 1 d'abril, concentració per l'Autodeterminació a Mataró


Dissabte 1 d’abril, a les 19.00 de la tarda,
Davant l’ajuntament de Mataró > Concentració


Prou Estatuts, Som una Nació, Autodeterminació. És un dret democràtic!Actualment el poble Català es troba en una situació on ha de fer valer el dret de decidir lliurement el seu futur. Els i les catalanes hem demostrat, repetides vegades, que sabem sortir al carrer per defensar els nostres drets nacionals i democràtics.

Ara hem de ser valents i no renunciar a exercir el dret de tot poble a determinar el seu futur, és a dir, hem d’exigir el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

Per això, el pròxim dissabte 1 d’abril hem de fer visible que volem la democràcia i l’autodeterminació pels Països Catalans, que no volem restar més anys sotmesos a Espanya i França.

Des de les entitats i organitzacions del Maresme que donem suport a la Campanya Unitària per l'Autodeterminació, us convoquem el dia 1 d’abril a concentrar-vos davant de l’ajuntament de Mataró, ales 19 hores, sota el lema “Som una nació. Autodeterminació!”, per tal d’exigir el dret democràtic a la lliure determinació del nostre poble.

NI REFORMES, NI ESTATUTS, AUTODETERMINACIÓ! Campanya Unitària per l'Autodeterminació
www.autodeterminacio.net / campanya@autodeterminacio.net

Entitats del Maresme adherides: Assemblea de Joves de Vilassar de Mar, Associació Cultural Marrinxa (Mataró), Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL), Casal Fèlix Cucurull (Mataró), Casal Independentista El Solc (Pineda de Mar), Casal Popular Bullangues (Vilassar de Mar), Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC), Col·lectiu el Formiguer (Premià de Mar), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Grup d'Historiadors Jaume Compte (Mataró i el Maresme), Moviment Arenyenc per a l’Autodeterminació, Mataró Viu (Actualitat i alternatives) Maulets, Taverna Atzucac (Mataró).

[Si a la vostra entitat hi voleu donar suport: mataroviu@gmail.com]

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?