dijous, de març 02, 2006

 

Dia d'Andalusia: el doble joc del PSC-PSOE

El 28 de febrer és el dia institucional d'Andalusia. Al voltant d'aquesta data, l'Ajuntament de Mataró ha donat suport a una iniciativa de celebració que aplega a diverses entitats andaluses, vinculades a la FECAC: ball falmenc al Foment i una ofrena al monument al patriota i revolucionari andalús, Blas Infante. El PSC a Mataró, igual que fa a d'altres poblacions de l'entorn metropolità de Barcelona, segueix promovent el mite de l'immigrant i conreant el vot captiu d'un col·lectiu de persones que origniàriament van ser immigrants, però que ara ja estan plenament arrelades a la societat catalana.

Mentre a Mataró l'alcalde Baron ofrenava a Blas Infante, el seu homòleg andalús, Manuel Chaves, nomenava a la
duquessa de Alba, una de les terratinents més importants d'Europa, com a filla predilecta d'Andalusia, mentre la policia reprimia la protesta dels jornalers del SOC.
Vet aquí el veritable tarannà del PSC-PSOE!

Des de Mataró Viu, enetem que l'interancionalisme solidari és la millor manera d'apropar-nos a la realitat dels altres pobles, per tant, el nostre reconeixement va per a tots els nacionalistes andalusos i, particularment, als jornalers del SOC. D'altra banda, a Mataró, com ja ha exposat l'associació Els Altres Andalusos, qüestionem els actes folklòrics que serveixen els interessos partidistes del PSC, que fomenta el vot captiu, i els negocis empresarials de la FECAC, que anul·len el contingut revindicatiu de la diada.

"Por los Pueblos y no por España (...) ¡Andalucía entera como Marinaleda!"

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?