dimecres, de març 29, 2006

 

Crida a la solidaritat amb els i les vaguistes del parc logístic de Mercadona SA de Sant Sadurní d’Anoia.

El Sindicat de treballadors de Premià de Mar de la CNT/AIT ha emès una nota de premsa en què informa que des del passat dia 23 de març els treballadors del Parc Logístic de la cadena de supermercats Mercadona SA de Sant Sadurní d'Anoia, estan en vaga indefinida per reclamar una sèrie de mesures i reivindicacions que creuen totalment justes:

- Anul.lació de expedient sancionador a un treballador.
- Readmissió de quatre treballadors.
- Negociació d'un acord que reguli les condicions laborals.
- Revisió dels mètodes i procediments per assegurar que estan dintre de la llei de seguretat i higiene al centre de treball.
- Finalització de les pràctiques d'assetjament laboral.
- Finalització de la repressió sindical.
- Clàusula laboral perquè sigui el o la treballadora que decideixi en cas de acomiadament improcedent si es queda o no a l'empresa.
- Protecció de la llibertat sindical.
- Reconeixement de les assemblees de treballadors i de les seccions sindicals.
- Altres reivindicacions...

S'estàn fent accions de suport a tot el territori català denunciant l'assetjament a què es veuen sotmessos els i les treballadores d'aquesta empresa i donant a conèixer la vaga de Sant Sadurní d'Anoia.

Per tot això, la secció sindical de la CNT ha obert una caixa de resistència (malauradament a una entitat financera) perquè les persones de fora de l'Organització puguin sonar suport econòmic a la vaga.

2100 (La Caixa) - 1183 - 35 - 0100505773

Acció solidària al Maresme

Des dels Sindicats de la Confederació Nacional del Treball del Maresme es donarà suport a aquests treballadors en vaga informant a la ciutadania.

Militants de la CNT s'han concentrat davant dels establiments que Mercadona SA té a la ciutat de Mataró. En les concentracions s'han repartit fulls informatius de la vaga a treballadors i clients d'aquests supermercats. No es descarta la possiblitat que es facin concentracions a altres punts de la comarca. Tanmateix,
es fa un crida a no comprar a cap supermercat Mercadona fins que no acabi la vaga.



Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?