dissabte, de gener 07, 2006

 

Celebració de l'any nou amazig a Mataró


Un cop més s'acosta l'inici del nou any amazic. A Mataró per tercer any consecutiu celebrarem aquesta data amb diverses activitats culturals i festives.

Enguany, hem volgut destacar un fet important: la llengua thamazight s'ensenya ja a les escoles catalanes. Aquesta és una aspiració dels imazighen de Catalunya que comença a fer-se realitat i per això dedicarem la conferència del dia 21 de gener a debatre aquest tema. Però a més hi haurà música, teatre, sopar de yennayer amb cuscus amazic, documentals, debats... i sobretot l'ocasió de conèixer un xic més la cultura del poble amazigh, la cultura d'una part important de la ciutadania de Mataró.

Us preguem feu difusió d’aquesta convocatòria i us convidem a participar tots plegats en les activitats que comencen el proper dijous 12 de gener, cap d’any amazic

ASEGGWAS AMAYNU AMEGGAZ 2956!
ASEGGWAS AMAYNU AMEGGAZ 2956!
BON ANY NOY AMAZIGH 2956!

Comments:
buaah kina maravilla jaja doncs bon any nou amazigh/aseggwas amaynu ameggaz 2959/2009a tots el poble amazigh es on es i a tots aquells k saben ""aunq"" es pokito de la nostre CULTURA!! bon any nooou! i visca la resistencia i la existenciaa!! visca la revoluciooo!! "" skuud mazal taRwa n LhLaaL ur nkennu il9iiid "" (DDA MAATOUB"vive vive la luxa sigui siguii")
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?