dimarts, de novembre 22, 2005

 

Salamanca mon amour

Ja s'ha aprovat la llei de retorn dels papers de la Generalitat republicana incautats i dipositats a l'Arxiu de Salamanca.

Tot i els cants de sirena de ZP i del tristpartit català, hi ha quatre observacions que des de MATARÓ VIU creiem que cal fer sobre el tema:

1.- Els béns, els papers i la documentació, de persones particulars, partits i sindicats NO es tornen als seus propietaris si aquests no especifiquen exactament què els van robar i justifiquen la seva propietat. (tela!)

2.- La Generalitat haurà de pagar una còpia de tots els papers que es tornin, perquè quedi dipositada a l'Arxiu de Salamanca. Si això hi sumem que fins ara ja s'havia pagat des de Catalunya la catalogació i el microfilm d'una gran part dels papers de la Generalitat...podem dir allò de "cornuts i a pagar el beure".

3.- Els ajuntaments, entitats i particulars de les "altres comunidades autónomas" s'hauran de fotre, a no ser que hi hagi "voluntat política".

4.- La llei afegeix la creació d'un "Centro de la Memoria Histórica" a la ciutat de Salamanca, suposem que en compensació a
l'espanyolisme imperant en aquella "villa" pel pretès sacrifici de desprendre's d'una documentació incautada com a botí de guerra (quins collons!).

Sembla mentida, però amb l'estatutet i quatre paperots encara hi ha catalans que es fan palles amb el "talante" de ZP. La realitat és tan miserable que sembla que els catalans i les catalanes siguem un poble de rucs...


Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?