dijous, de novembre 24, 2005

 

El PP crida, el tripartit obeeix

Una militant de Maulets declara per suposats ultratges a Espanya

Arran dels fets esdevinguts en la Botifarrada a la hispanitat d’enguany celebrada a Mataró, una militant de Maulets ha estat cridada a declarar per “ultraje a España” amb motiu de la crema d’una bandera espanyola.

Un cop més, aquest sistema mal anomenat “democràtic” s’ha posat en evidència negant un dret fonamental com és la llibertat d’expressió. Això sí, ho fa de manera selectiva, ja que només són reprimides aquelles persones, organitzacions,... no afins amb les línies ideològiques dominants. Això explica que grups feixistes puguin actuar amb total impunitat i que les seves agressions no siguin ni perseguides ni condemnades.

De la mateixa manera s’explica el fet que l’encesa d’una bandera espanyola sigui l’única penada per la llei. Quina classe d’estat necessita protegir els seus símbols d’aquesta manera? Doncs aquell que sap que és rebutjat, que és feble, sense arguments vàlids que el legitimi, que necessita d’una llei per protegir-se, en definitiva, que no es pot defensar per si sol (la crema de qualsevol altra bandera d’aquest estat no és delicte).

Recentment, una militant de Maulets ha hagut d’anar a declarar com a imputada als Jutjats de Mataró per un suposat “ultraje a españa”, ja que va ser qui va firmar les instàncies presentades a l’ajuntament per als permisos per celebrar la Botifarrada. És aquest l’únic motiu pel qual ara mateix es troba ficada en aquest procés. I va ser el propi ajuntament qui va anar a denunciar aquests fets als jutjats. Algú que no estigui al corrent de la vida política de Mataró es podria imaginar que és el Pp qui governa, però no. És el tripartit qui governa (i es fan dir d’esquerres i catalanistes).

Tampoc hem d’oblidar, però, la feina que van fer
alguns mitjans de comunicació locals, els quals no es van cansar d’eclipsar l’èxit de la Botifarrada amb aquest fet (i això que s’hi van esforçar molt...) i de demanar que se’n busquessin els responsables

Cal afegir la recent llei de civisme promoguda per l’ajuntament de Mataró, la qual prohibeix i multa encartellar en llocs no adequats, és a dir, fora de cartellera. Però aquestes no existeixen, aconseguint així reduir encara més l’espai de participació, difusió d’actes, activitats,... i el que és més alarmant, d’expressió.

Animem el jovent català a no caure en la intoxicació mediàtica en la que intenten criminalitzar l’esquerra independentista, i a sumar-se a la lluita per enderrocar aquesta Europa del capital i la guerra i construir una mediterrània de pobles i persones lliures.

Assemblea de
Maulets de Mataró
Alerta Solidària

[El jovent prenem la paraula>> independència : revolució]
Esperem que en féu la màxima difusió possible: [+info : 651 47 92 80]

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?