dijous, d’octubre 27, 2005

 

Ser català no és cap delicte


Dimecres 26 d'octubre al vespre, tal i com estava previst, es va fer una concentració d'urgència davant de l'Ajutnament de Mataró, per manifestar el rebuig a l'ordre d'empresonament dictat per l'Audència Nacional espanyola contra Lluís Maria Xirinacs.

A l'acte hi van assistir una trentena de persones i s'hi van desplegar dues pancartes, una de Maulets "La repressió no 'satura, nosaltres tampoc" i una altra de la CUP "Llibertat Xirinacs. Fora la llei antiterrista. Ser català no és cap delicte".

Finalment, Xavier Safont-Tria va llegir un manifest en què es destacava que "la detenció de Xirinacs no és un fet casual i que s'emmarca en una onada d'anticatalanisme que fa d'Espanya un Estat hostil a les llibertats de les persones i dels pobles", en aquest sentit es va assenyalar que "l'Estatut no solucionarà el conflicte que hi ha entre Espanya i Catalunya".


Diversos mitjans d'informació local s'han fet ressò d'aquesta convocatòria. A la nit, l'informatiu de Televisió de Mataró va passar unes quantes imatges i un tall de veu a alguns dels concentrats i avui, 27/10/05, podeu llegir la crònica del Capgròs i del bloc de Joan Jubany.



Comments:
Però, el senyor Xirinacs, pel que jo sé, està encantat, der ser on és ara mateix, i poder tornar a sortir a la tele, i que la gens es manifesti, i ser el rei de la festa. Ara no li treurem aquesta il·lusió, no?
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?