dissabte, d’octubre 22, 2005

 

Ressò del cas Vilert

Els mitjans de comunicació locals han reproduït bona part del comunicat de la CUP denunciant l'especulació a la urbanització Can Quirze.

Tema de les parcel·les. Segons PUMSA les 3 parcel·les no s'han comprat, sinó que "corresponen a l'aprofitament mitjà de cessió obligatòria i gratuïta que han de realitzar els promotors segons el que estableix la llei".

Tema de les rajoles. Segons Vilert "el cost de l'actuació es liquidarà mitjançant les derrames que es fan periòdicament a cada veí de la urbanització, com és habitual". Cal esperar que el regidor ensenyi les factures.

Tema de les roques del mur. Segons Vilert "les pedres no tenen cap relació amb les obres de condicionament que es van fer a la riera i que les va adquirir ell mateix". Cal esperar que el regidor mostri algun comprovant.

Sigui com sigui, la CUP ha fixat l'atenció de la ciutadania en un sector on ara ja sabem que hi col·locaran 200 cases de luxe. Malgrat tot, els poders fàctics de Mataró estan que bufen i cal estar atents a les respostes que es vagin donant.

EL PUNT (
1), (2)

CAPGRÒS

PORTAL MATARÓ

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?