dilluns, d’octubre 17, 2005

 

NO ens MATeu

Dissabte 15 d'octubre de 2005, un bon nombre de ciutadans i ciutadanes dels Països Catalans, es van manifestar a Barcelona per tal de dir no a la política energètica de la Generalitat de Catalunya i dels governs de l'estat espanyol i francès.

El no anava adreçat als polítics autonòmics que acaben d'aprovar un pla energètic, que no té res de sostenible perquè deixa via lliure a la construcció d'una línia d'alta tensió de 40000 volts, amb l'excusa del seu tren d'alta velocitat i amb la falta d'energia a les poblacions de Girona.
A més a més la creació d'un parc eòlic a les terres de l'Ebre (a la Terra Alta). Aquest pla energètic, és simplement un pla especulatiu.

A la manifestació d'ahir, la
CUP del Masnou va participar-hi activament, junt amb entitats ecologistes (NON THT, de la Catalunya Nord, Terra Alta-Terra Digna), d'altres de polítiques (Maulets, Cajei, etc.) totes sota el lema de l'eliminació de la MAT i per una nova cultura energètica.

Des de la CUP demanem als governs català, francès i espanyol, que deixin d'enganyar-nos i que aturin un pla energètic que l'única cosa que vol és especular i destruir més el territori català d'ambdues bandes de la ratlla fronterera.

PROU D'AGRESSIONS AL TERRITORI.
PER UNA NOVA CULTURA ENERGÈTICA.


Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?