dissabte, d’octubre 22, 2005

 

El PSC tanca files i parla de política del "pastelazo"

Dèiem que els poders fàctics de la ciutat estan que bufen amb la CUP i no ens equivocàvem...


Divendres 21/10/05, el bloc de Ramon Bassas, sercetari del PSC de Mataró carregava contra la CUP qualificant els seus membres de "gamberros". Sembla mentida que una persona tan ponderada perdi els nervis d'aquesta manera! El seus comentaris no tenen desperdici:

"he hagut de sortir amb cara de pomes agres, però aquesta vegada sí que emprenyat de debò. Uns energúmens que s'han quedat sense arguments han passat a l'atac personal d'un company meu que, a banda que aprecio, té una categoria moral molt superior als qui l'ataquen. Són uns "gamberros", aquesta és la màxima aportació són capaços de fer al debat polític. Somniadors d'un país totalitari (independent, això sí), que s'entrenen amb nosaltres, electes per la voluntat popular que blasmen."

El comunicat del PSC ha seguit la mateixa línia desqualificadora. En cap cas s'aporten proves documentals exculpatòries, i els socialistes matanonins han optat per tancar files al voltant de la bèstia negra de l'urbanisme (Arcadi Vilert) i per atacar directament a la CUP, titllant els seus membres d'ignorants i de fer política del "pastelazo".

I la transparència? En seguirem parlant.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?