dijous, de setembre 22, 2005

 

Resum de la reunió de la Plataforma ciutadana per Cabanellas

Amigues i amics, avui (19/09/05) s'ha celebrat una nova reunió de la Plataforma Ciutadana per Cabanellas.

1.De moment no se'n sap res de la reunió a tres parts (Fundació-Ajuntament-Plataforma) que s'havia quedat realitzar "properament", malgrat s'ha insistit davant l'Ajuntament i la Fundació per concretar-la ja. Alhora, els veïns de la zona han exposat amb preocupació que es veuen moviments de gent amb "papers i apuntant" per dins del recinte ...

2. S'ha decidit revitalitzar la campanya "Salvem Cabanellas" i sortir al carrer. La primera d'aquestes accions consistirà en la instal.lació d'una taula d'informació i recollida de signatures el dissabte 1 d'octubre, de 18 a 21 h. a la confluència del carrer Barcelona amb la Pl. Santa Anna (St. Sebastià) i una altra davant l'Ajuntament. La gent de la Plataforma ha quedat a les 17'30 h. al St. Sebastià per muntar la paradeta, però tothom que vingui a donar un cop de mà serà benvingut. Posteriorment s'han previst altres sortides i actuacions, com la primera entrega de signatures per registre ...i altres a concretar.

3r. De moment portem recollides 2.500 signatures, xifra considerable tenint en compte que s'han recollit persona a persona i fent un treball de formigueta.

4t. La propera reunió de la Plataforma s'ha fixat pel dilluns 3 d'octubre, a les 20 h. al Centre Cívic Rocafonda-el Palau "Can Noè".

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?