dimarts, de setembre 13, 2005

 

Nova citació judicial pels fets del 13-M de 2004

Dimecres 14 de setembre, a les 9.00h del matí, ha estat citat a declarar el militant de la CUP de Mataró i d'Unió de Pagesos Xevi Safont-Tria arran d'una denúncia presentada pel PP per haver participat en la concentració contra la manipulació i les mentides del govern espanyol la nit del 13-M del 2004.

El nostre company Xevi no va poder declarar el passat mes de maig perquè la jutgessa no entén el català i no hi havia cap intèrpret als Jutjats.

Des de la CUP considerem ridícul que s'estiguin dedicant recursos a aquest procés judicial contra la llibertat d'expressió, i ens preguntem quines garanties processals tindrà el nostre company davant d'una jutgessa que es va molestar perquè algú parli en català als Països Catalans.
Visca la Terra, mori el mal govern.
Oficina de premsa
CUP Mataró

Comments:
Se suspèn per segona vegada el judici a Safont-Tria

El militant de la CUP havia de declarar avui davant la denúncia per les manifestacions a la seu del PP del 13 de maig de l'any passat.

per T.Rodon - 14/09/2005 10:23
El militant de la CUP i d'Unió de Pagesos, Xavier Safont-Tria, no ha declarat avui dimecres, dia 14, als jutjats, tal com estava previst, ja que s'ha donat prioritat a quatre casos de violència domèstica, fet que ha suspès per segona vegada el judici que es celebrarà en una data encara per concretar. El passat mes de maig el judici ja es va anul·lar perquè la jutgessa, provinent d'Ubrique, no entenia el català i no es va poder disposar d'un intèrpret.

A Safont-Tria, juntament amb el seu company i líder del partit, Joan Jubany, se'ls acusa de diferents actes que es van produir el passat dia 13 de maig davant la seu del Partit Popular en el marc d'una concentració de rebuig a l'actuació del PP.

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=6127&sec=1&
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?