dimarts, de setembre 06, 2005

 

Manifest comarcal 11 de setembre 2005



Prou d’Estatuts

Perquè neguen l’existència del poble dels Països Catalans com a subjecte de drets nacionals i no reconeixen el Dret d’Autodeterminació, amb la qual cosa mai hi podrà haver mecanismes democràtics per a garantir el respecte a la voluntat del poble català.

Perquè perpetuen la divisió regional en autonomies espanyoles, impedint, per exemple, que hi pugui haver una política lingüística unificada per a tota la població catalanoparlant.

Perquè els drets socials i la igualtat de gènere són paper mullat i ni tan sols no es resol eliminant el problema de l’espoli fiscal.

Perquè ens imposen la submissió a les lleis espanyoles i a les directives neoliberals europees, que són a l’origen de la destrucció del litoral com a resultat de l’economia especulativa del turisme de masses, dels transvasaments dels nostres rius, de la construcció de trens d’alta velocitat que destrossen el país, dels plans d’energia que mantenen en funcionament les nuclears i basteixen línies d’alta tensió.

Ara cap a la Independència!

Perquè amb 25 anys d’autonomies espanyoles ja n’hem tingut prou.

Perquè els catalans i les catalanes no som espanyoles.

Perquè el nostre futur econòmic, polític i cultural passa per impulsar l’exercici del Dret d’Autodeterminació, per recuperar la nostra Independència i avançar cap a nova societat, més lliure, sostenible i justa, i on ningú sigui discriminat ni pel seu origen, sexe o opció sexual.

Perquè el nostre futur com a persones i poble, ens pertany a nosaltres, i no als interessos econòmics d’una classe política que ens menysprea.

Visca la Terra!

El Maresme
Diada Nacional de l’11 de setembre de 2005

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?