dimecres, de juliol 27, 2005

 

Sant Domingo 2005: el govern d'Argentona beneeix l'especulació

Davant de la situació creada aquest darrer any amb l'enderroc il·legal de la Masia de Cal Guardià i el seu desallotjament, també il·legal, per part dels mossos d'esquadra.

Davant l'actuació irresponsable del Sr. Soy en tot aquest afer, a més de partidista i interessada. Davant l'intent de "maquillar" l'entorn de la Font de Sant Domingo de cara a la Festa Major i benedicció de les aigües per tal de donar-li una aparença més "agradable", quan són ells mateixos els que han convertit aquest entorn en una deixalleria de runes... i història.

La Plataforma en defensa del centre històric d'Argentona creiem que ja n'hi ha prou i que qui sobra en l'acte de benedicció de les aigües de la Font de Sant Domingo són aquests polítics hipòcrites i especuladors.

Per tant, no creiem que les persones de l'actual equip de govern estiguin capacitades per a representar a tot el poble. La seva política del "peti qui peti", de foment de la crispació i d'oposició a una part majoriatària d'Argentona els hauria d'impedir, per vergonya, voler representar al poble en aquest acte tant significatiu com és el reconeixement de la Font de Sant Domingo i la seva aigua com a part consubstancial d'Argentona i la nostra identat, a través de la benedicció de les seves aigües i l'inici oficial de la Festa Major.

Aquest any, polítics hipòcrites i especuladors NO.


PLATAFORMA EN DEFENSA DEL CENTRE HISTÒRIC D'ARGENTONA

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?