diumenge, de juliol 24, 2005

 

Resum de la reunió per crear un web alternatiu del Maresme

Dimecres 20 de juliol es va fer la primera reunió de persones i col·lectius socials interessats a crear una pàgina web alternativa.

Hi varen assistir gent d’Alella, El Masnou i Mataró. Hi va haver coincidència en la necessitat de dotar els col·lectius i les entitats d’eines de contrainformació i es va decidir que l’abast de la pàgina havia d’ésser comarcal.

Hi ha una persona disposada a fer el disseny gràfic. Una altra persona, que va assistir a la reunió amb un ordinador, s’ha ofert per realitzar la programació i va exemplificar com podria funcionar de manera funcional una pàgina descentralitzada i que afavoreixi l’autopublicació.

Es va decidir que la pàgina web serà el “Portal dels moviments socials de la comarca” i que, inicialment, tindrà els següents apartats: agenda, fòrums, enllaços, correus, blocs, una columna de publicació oberta i un cos central amb cròniques i informacions destacades. En un començament tots els membres de l’equip de redacció tindran claus d’accés per modificar la pàgina, si bé es repartirà la feina de manteniment per apartats. D’altra banda, tots els col·lectius disposaran d’una clau d’accés per l’apartat d’agenda i altres que puguin sorgir.

S’acordà presentar el projecte i disseny del portal en una nova convocatòria de reunió, oberta a tots els col·lectius i persones interessades, que es farà al Casal Fèlix Cucurull de Mataró (c.d’Amàlia 16 baixos) el proper dimecres 14 de setembre de 2005 a les 20.00 h.- del vespre. Aquell mateix dia s’escollirà el nom del portal.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?