dijous, de juliol 21, 2005

 

Per Les Santes i tot l’any > Fora la bandera espanyola!



Divendres 22 de juliol, a les 12 h, Maulets presentarà una instància a l’Ajuntament de Mataró, demanant la retirada de la bandera espanyola, per Les Santes i tot l’any, de la façana de l’Ajuntament

Mentre els mataronins i mataronines estem al carrer divertint-nos, participant i gaudint de Les Santes, a la façana de l’Ajuntament continua penjant-hi la bandera espanyola, tot un símbol perquè recordem, des de baix, qui continua manegant els fils de les nostres festes i vides. No és catalanista i d’esquerres aquell que manté els símbols de l’ocupant

Els partits polítics institucionals i els mitjans de comunicació que controlen, gairebé la majoria, ens volen vendre la imatge que al Maresme vivim molt bé, que tot és molt maco i que no ens podem queixar. Darrera aquesta visió s’amaga l’autèntica realitat: L’especulació urbanística, la precarietat laboral, la violència de gènere, la pèrdua de l’ús social del català.... Tota una sèrie de factors que encaixen com un perfecte engranatge, perquè uns pocs és facin rics, tot carregant-se la nostra terra, les nostres arrels.

Però hi ha una altra manera de veure les coses, una altra manera de viure, necessària i possible. Revolta’t i participa en la lluita del jovent, per uns Països Catalans culturalment lliures, ecològicament sostenibles, sense classes socials i on ningú sigui discriminat per raó de sexe, raça o opció sexual.

Animem el jovent de la ciutat a demostrar el seu rebuig a la bandera espanyola, tot participant i vivint de Les Santes. Desitgem a totes les ciutadanes i ciutadans que gaudeixin d’una festa major, que se la mereixen desprès de seguir patint, un any més, a tota aquesta classe política actual, més preocupada dels seus problemes personals i de partit, que no pas dels problemes de Mataró.


Divendres 22 de juliol :: 12 h :: Ajuntament de Mataró [la Riera 48] :: Entrada d’una instància al registre municipal, demanat la retirada de la bandera espanyola, per Les Santes i tot l’any.



Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?