diumenge, de juliol 10, 2005

 

Okupació d'una fàbrica a Rocafonda: neix Can Tramuntana

Dissabte 9 de juliol (1 any després de l’okupació del CSOA l'Estella), a dos quarts de dotze del matí­, es va okupar Can Tramuntana, a Mataró, amb la qual cosa el CSOA l'Estella ha resorgit de les runes després de conviure al CSOA la Drogueria.

Les persones que han okupat la fàbrica estan concentrades a la rotonda de Rocafonda Nord, que porta cap a Can Bruguera.El col·lectiu afirma que ha optat altre cop per l’okuapció perquè “en comptes de demanar espais a l'Administració, preferim girar la truita, i som nosaltres que els oferim al barri.”

D’ara endavant abocaran esforços en la, decoració de l'espai i en la neteja. Paral·lelament, alguns veïns del barri de Rocafonda, ja han expressar la seva alegria i han donat benvinguda a la gent de l'Estella. La fàbrica okupada, era l’edifici de "Talleres CIP", i era un espai històricament reivindicat com a local d'ús social al barri. La propietat dels terrenys i de l’immoble pertanyen a un tal Sans, un dels personatges més rics de Catalunya, que es resisteix a abandonar les pràctiques especulatives .... i que de moment, mai ningú ha gosat posat fre a les seves intencions.



Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?