dimecres, de juliol 13, 2005

 

La Fibra comença a rutllar

La fàbrica ocupada al barri de Rocafonda, inicialment batejada com a Can Tramuntana, passa a dir-se CSOA La Fibra. Segons expliquen les membres del col·lectiu, el canvi de nom respon al fet que la fàbrica és plena de FIBRA de vidre (amb aïllants) i l’han de treure amb molta cura i amb l’ajut de molta gent. A part que es vol tocar la FIBRA a la ciutat de Mataró.

L’Assemblea del CSOA La Fibra es troba diàriament i està fent assemblees, neteja, distribució de responsabilitats i una llarga llista de tasques assumides de forma col·lectiva, sota les premisses de l’autogestió, l’autoorganització i l’anticapitalisme.

Divendres 15 de juliol, a les 19.00 de la tarda es farà una xerrada i un passi de fotos amb els veïns i les veïnes del barri per explicar què va ser el CSOA l’Estella i parlar del què ha de ser el CSOA La Fibra. També hi haurà sopar.

Dissabte 16 de juliol, des de les 10 del matí fins al vespre, es farà una jornada de “curro” amb el barri amb la qual es vol fer una gran batuda per netejar la peixera, la sala GEGANT del CSOA, que és plena de FIBRA de vidres. Alhora, ja s’ha recuperat el Calaix de Sastre que hi havia a l’Estella i ja hi ha les primeres peces de roba perquè qui vulgui les pugui agafar.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?