dilluns, de juny 27, 2005

 

Matrimoni civil...i ara què?

[Nota informativa de Maulets]

Matrimoni civil? I ara què?


Una vegada més els partits socialdemocràtes impulsen reformes i petits canvis en la legislació per tal de callar les veus discrepants amb el sistema. Aquesta vegada ens han aprovat el matrimoni civil entre persones del mateix sexe. La reforma del codi civil però és un pas insuficient i un simple cop d’efecte del govern Zapatero.

El matrimoni civil i l’adopció no són un pas enrere, això és evident. Entenem que no pot haver-hi una diferència ens els drets civils en funció del sexe, la raça i, en aquest cas, de l’orientació sexual. Ara bé, el que no podem acceptar és que els partits institucionals i les associacions de gais i lesbianes del seu entorn ens venguin aquesta reforma com la panacea a la discriminació i l’homofòbia. Queden moltes mancances i problemes a resoldre. És inacceptable que es pemeti encara a ordres religioses l’educació dels infants. En aquests centre s’inculca una mentalitat homofòba i patriarcal i ho fan amb el consentiment i sovint fiançament de l’estat, és a dir, que gais i lesbianes també paguen el foment de la seva discriminació.

L’església i els lobbies ultracatòlics junt amb la dreta més rància han desplegat una ofensiva contra aquesta reforma i contra tot allò que signifiqui eradicar discriminacions. Com pot ser que aquesta gent encara rebi subvencions públiques?

Maulets, el jovent independentista revolucionari, té com a objectiu la destrucció del patriarcat. Per nosaltres és fonamental per tal de garantir l’alliberament individual i col·lectiu del nostre poble la construcció d’una societat basada en la igualtat i la no discriminació i per tant és imprescindible acabar amb el sistema patriarcal.

És per tot això que fem una crida a la societat catalana i al jovent en especial a trencar els rols que el sistema patriarcal ens imposa i a fer un pas més cap a la revolta per una societat sense classes ni dominacions per raó de gènere o opció sexual i a reivindicar la plena igualtat, el dret a l’avortament i canvi de sexe gratuïts.


Contra l'homofòbia> ataquem l’arrel del problema>> destruïm el patriarcat

Carrer d’Amàlia 16 baix :: 08302 :: [93 757 25 31] :: Mataró :: [el Maresme]
maresme@maulets.org :: www.maulets.org

El jovent prenem la paraula> independència : revolució

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?