dimecres, de juny 08, 2005

 

11 de juny : Vilassar de Dalt > Botifarrada contra la repressió >

El dissabte 11 de juny, Maulets organitza una Botifarrada contra la repressió, a Can Rafart de Vilassar de Dalt. L’acte constarà d’un dinar popular i una xerrada sobre el cas dels 3 joves de Gràcia. Aquest proper dissabte, Maulets organitza una Botifarrada contra la repressió. Es celebrarà a Can Rafart de Vilassar de Dalt i començarà a les 14h. Primer hi haurà un dinar popular, amb botifarres i escalivada, i més tard, una xerrada sobre el cas de repressió que pateixen 3 joves independentistes de la Vila de Gràcia.
L’abril del 2002 tres joves de Gràcia van ser detinguts per Policia Nacional Espanyola. Traslladats a la comissaria, van ser maltractats, agredits i insultats. L'únic argument amb què es basa el jutge per implicar els joves són declaracions extretes sota tortura. Per tal d'evitar que s'enduguin els tres joves graciencs a Madrid per jutjar-los, mostrem la nostra solidaritat.
Maulets, com a organització juvenil de l’esquerra independentista rebutja, de forma clara i enèrgica, tota classe de repressió que pateixi l’independentisme català. Amb acte no només es pretén donar veu als 3 joves graciencs, sinó que també es vol denunciar tots els casos de repressió que pateixen els i les joves i el nostre poble. Són els casos d’en Franki de Terrassa, en Joan Albert de Bellmunt d’Urgell, els companys i companyes del Penedès, militants de Maulets de València i Xàbia, entre molts altres.
>>11 juny : Botifarrada contra la repressió : Can Rafart : Vilassar de Dalt 14h. > Dinar Popular :: 16h. > Xerrada sobre el cas dels 3 joves de Gràcia
[>El jovent prenem la paraula> >independència : revolució>]

Carrer d’Amàlia 16 baix :: 08302 :: [93 757 25 31] :: Mataró :: [el Maresme]
maresme@maulets.org :: www.maulets.org

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?