dimecres, de maig 25, 2005

 

Tamassint: més concentracions solidàries

Ahir, dimarts 24 de maig, a les 12 del migdia es va fer una concentració davant del Consolat del Marroc a Barcelona, per tal de mostrar el rebuig a la situació creada per les forces militars a Tamassint (El Rif-Marroc) arran de la brutal repressió sobre les persones que protestaven per la insuficiència dels ajuts del Govern marroquí per a la reconstrucció de les cases derruïdes per terratrèmol.

Dos representants dels concentrats van entrevistar-se amb el Cònsol, lliurant-li un document de protesta per aquesta situació i expressant la preocupació de les persones rifenyes que viuen a Catalunya pel que està passant.

Al document lliurat es demana la llibertat dels detinguts, la retirada de l’exèrcit de Tamassint, el càstig pels culpables de la brutal repressió de la manifestació del dia 19 i la recerca responsable d’una solució pels centenars de famílies que encara viuen en tendes de campanya després del terratrèmol de Febrer de 2004.

El Cònsol, es va comprometre a demanar informació sobre els fets i a donar una resposta.

Pel proper diumenge 29 de maig es prepara una manifestació a Barcelona, que s’efectuarà de forma simultània a diferents ciutats d’Europa convocada per les Associacions de suport al poble Rifeny.

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?