dijous, de maig 19, 2005

 

Concentració per la denúncia del PP als manifestants antiguerra




Divendres, 20 de maig del 2005, el militant de la CUP i d'Unió de Pagesos de Mataró Xavier Safont-Tria ha estat citat a declarar davant el Jutjat número 4 de Mataró arran d'una denúncia presentada pel PP per la concentració espontània del 13 de març del 2004, jornada de reflexió.

Entre les esperpèntiques acusacions fetes pel PP hi ha el "llançament d'ous", crits a favor d'una organització armada basca… i penjar una pancarta.

El 3 de maig del 2004 ja va ser citat pel mateix motiu el també membre de la CUP de Mataró Joan Jubany. En aquella ocasió, Jubany va reconèixer haver penjat la pancarta al balcó de la seu mataronina del PP i en va explicar els motius davant els jutjats.

Pel que ens consta, els dos militants mataronins de la CUP són els únics imputats a tot l'estat espanyol per haver participat en les cassolades davant la seu del PP la mateixa nit que Mariano Rajoy violava la llei electoral presentant-se com a "candidato del PP" a les televisions, i la mateixa nit que el llavors ministre de l'interior Ángel Acebes mentia i ocultava informació sobre l'autoria dels atemptats de l'11M a Madrid, tots dos amb l'objectiu de decantar el vot cap al seu partit espanyolista.

Concentració de suport:
divendres, 20 de maig del 2005
a 2/4 d'11 del matí
al Jutjat número 4
de Mataró






Comments:
La declarció de Safont-Tria s'ha suspès perquè la jutgessa no entenia el català.

[+] info: http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=5112&sec=1&portada=1
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?