dijous, d’abril 21, 2005

 

MAULETS: l'Estatut no és la solució!



Carrer d’Amàlia 16 baix :: 08302 :: [93 757 25 31] :: Mataró :: [el Maresme]
maresme@maulets.org :: www.maulets.org
Nota informativa



23 d’abril : Dia de la llengua : L’Estatut no és la solució!

Dia a dia, els Països Catalans es veuen amenaçats pels estats espanyol i francès i per un sistema socio-econòmic basat en l’explotació i la dominació. Davant l’usurpació de la nostra sobirania, l’esquarterament del nostre territori i l’explotació de les classes populars, el jovent català només tenim una sortida: la lluita per la independència i la transformació social dels Països Catalans.

La nostra llengua és atacada permanentment. La unitat de la llengua és posada en dubte i negada permanentment des de l’espanyolisme més ranci. L’ús social del català està en retrocés. Davant això, l’únic que fan els suposats “catalanistes i d’esquerres” és fer saltar una boca sota el lema “dóna corda al català”. La nostra llengua i el nostre país no necessiten corda, simplement necessiten llibertat. Per això ens cal la independència amb la conseqüent única oficialitat del català.

Ara bé, els partits institucionals segueixen amb la seva dèria de reformar els estatuts. No és això el que necessitem. Reformar els estatuts significa validar una falsa transició imposada pel dictador, repetir l’error del passat i condemnar-nos a 25 anys més a patir l’espoli fiscal, la destrucció del nostre territori, la divisió administrativa dels Països Catalans, l’explotació i precarietat laboral, la imposició de l’espanyol…

Maulets, com a organització juvenil de l’esquerra independentista rebutja la reforma de l’estat constitucional espanyol i dels estatuts d’autonomia. L’únic objectiu que ens podem marcar és la independència i la revolució. No acceptarem mitges tintes, reformes descafeïnades, preses de pel ni noves estratègies de cacics i social demòcrates autonomistes. I per això fem una crida a la societat catalana a fer front a aquesta nova agressió política i en especial al jovent català perquè mirem enrere i no repetim els mateixos errors del passat.


>>23 abril : Parades de roses, llibres i material independentista a :
Mataró [La Riera] i Vilassar de Mar [Carrer Sant Joan] : a partir del matí.

El jovent prenem la paraula > independència : revolució>

Comments: Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?